Wednesday, December 16, 2015

Iti doresti un loc de munca stabil si cu un program flexibil?

                Iti doresti un loc de munca stabil si cu un program flexibil? Iti doresti un salariu asemanator cu cele de peste Ocean sau din UE ? Iti doresti ca sa castigi un salariu fix sau un procent din totalul banilor generate de tine ? Daca da, Studioul de videochat Playade este locul ideal pentru tine. Aici te astepta o echipa bine pregatita compusa numai din femei, accesul barbatilor in cladire fiind interzit. Nu incerca sa te ascunzi mereu sau mai bine zis sa iti ascunzi adevarata da frumusete.

           Acest tip de job este vazut cu alti ochi pe piata din Romania, dar e un job in toata regula deoare este legal si ofera o protective sporita pentru persoane timide si mai ales pentru persoanele care isi dorest o imagine nealterata. Studioul nostru ofera foarte multe beneficii fetelor care isi doresc sa lucreze la noi. Printre acestea se numara si transportul gratuit pana la studio si un apartament in centrul orasului pentru fetele din alte orase interesate de un trai foarte bun. Salariile noastre variaza in functie de tine. Bonusurile le primesti mai mereu iar salariul variaza de la 1000-2000 de dolari si pan ala 10.000. 

           Prietenele tale au fost mereu invidioase si iti vorbeau mai mereu despre fizicul tau si frumusetea ta desprinsa din basme. Mereu ai te-ai simtit diferita si ai crezut ca acesta frumusete trebuie expusa si nu trebuie sa fii singura care se bucura de ea. Barbatii au fost mereu atasi de tine si de fizicul tau imaculat, specific unei printese. Acum te poti face auzita si poti comunica cu foarte multi barbate si tineri din intreaga lume. Iti doresti sa fii cat mai naturala si sincera, atunci alege un site cu profil pentru non adulti. Iti doresti sa fii cat mai wild si sexy, atunci alege un site cu profil pentru adulti. Noi te asteptam. Intra pe pagina www.playade.ro si inscriete pentru un viitor interviu !

No comments:

Post a Comment