Tuesday, February 28, 2017

Colantii pentru femei sunt extrem de comozi

Fiecare doamna si domnisoara are nevoie in garderoba ei de o pereche de pantaloni sau de jeansi pentru ca sunt extrem de practici si comozi, iar in ultimii ani s-au scos pe piata o multime de modele. La sfarsitul anului precedent s-a observat o inclinatie a designerilor catre colanti pentru femei, mai ales in cazul combinatiilor cu o jacheta supradimensionata sau un pulover mai voluminos. Acest trend continua si in 2017, iar stilistii recomanda ca in sezonul de primavara-vara sa nu va feriti de ei, ci doar de acele modele realizate dintr-un material extrem de subtire ce imita pielea.




Cu ce putem purta colantii?

Pentru ca de multe ori majoritatea modelelor de colanti pentru femei nu sunt considerati pantaloni, trebuie sa avem grija cu ce ii combinam intr-o tinuta pentru a nu atrage privirile celor din jur in sens negativ. Astfel, un asemenea articol de imbracaminte poate fi purtat alaturi de un tricou alb, supradimensionat, care sa aiba un imprimeu ce ii acopera toata suprafata, iar in picioare poate fi luata o incaltaminte sport. In cazul in care doriti sa fiti mai eleganta, atunci o camasa lunga, pana aproape de genunchi este ideala, mai ales daca va doriti sa ascundeti cateva kilograme in plus.




Ce modele se poarta?

Anul acesta, diferenta dintre toate modelele de colanti pentru femei si pantaloni sau jeansi o face gama de nuante de unde putem alege, iar daca pentru cele din urma putem opta dintre o multitudine de culori, colantii trebuie sa fie in principiu negri, cu mici exceptii. De asemenea, pentru persoanele mai indraznete, care vor sa fie fashion, exista modele care sunt realizate din materiale lucioase sau sclipitoare, iar in acest caz, aveti grija pentru ca o astfel de piesa vestimentara poate fi combinata doar in anumite tinute si nu poate fi purtata decat seara.


No comments:

Post a Comment