Thursday, April 13, 2017

Kit-urile GPL folosesc tehnologii din ce in ce mai noiOrice sofer urmareste obtinerea unui consum cat mai mic de combustibil motiv pentru care se orienteaza, de regula, catre masinile dotate cu motoare Diesel, insa nici versiunile mai moderne ale celor pe benzina nu sunt neglijate. Insa, totusi, cei care isi doresc sa aiba parte de cele mai bune performante din acest punct de vedere se pot interesa de kit-uri noi de instalatii GPL care promit nenumarate avantaje.

Economii

Astfel de instalatii promit economii de circa 40% la fiecare drum parcurs, iar avand in vedere ca tariful mediu este de 500 de euro, suma investita se amortizeaza, in functie de distanta parcursa, in primele 12 luni sau chiar mai putin. Tarifele variaza de la un model la altul de masina, iar cele mai comune sunt Dacia Logan sau Volkswagen Golf cu motoare de 1.5 benzina si respectiv 1.6.

Performante

Clientii se bucura de o mai buna functionare a motorului, ceea ce se traduce prin prelungirea duratei de viata cu circa 2 ani intrucat toate componentele functioneaza in cele mai bune conditii si nu sunt afectate de diferite substante depuse in urma arderii combustibilului.

Spatiu in portbagaj

Aceste kit-uri noi de instalatii GPL se prezinta astazi in versiuni foarte moderne, in rezervoare cu o grosime importanta, dar care au forma rotii de rezerva, motiv pentru care acestea nu vor mai ocupa o buna parte a spatiului disponibil in portbagaj.

Siguranta

Cu siguranta ca securitatea la fiecare drum este importanta pentru orice sofer, iar unul dintre avantajele sistemelor moderne este ca acestea sunt chiar si de 30 de ori mai groase decat rezervoarele cu care masinile vin echipate din fabrica. In schimb, este esential ca instalarea sa aiba loc doar in cadrul unor service-uri acreditate RAR pentru a beneficia si de garantie, dar si de o lucrare efectuata in mod corespunzator si fara riscuri.

No comments:

Post a Comment