Monday, June 26, 2017

De multe ori ne hotaram greu cand trebuie sa cumparam o lenjerie de pat



Pentru ca magazinele sunt ticsite cu o multime de modele de lenjerii de pat, majoritatea clientilor nu stiu catre care varianta sa se orienteze, motiv pentru care, adesea, aleg cea mai accesibila optiune. Totusi, in privinta acestor produse, in primul rand, conteaza calitatea, iar mai apoi trebuie sa se puna pret pe tarif. Cu totii ne petrecem circa o treime din viata dormind, motiv pentru care trebuie sa avem parte de cele mai bune conditii.

Toate tipurile


Cele mai cautate sunt lenjeriile din bumbac, insa la magazinul online CasaNewConcept se gasesc o multime de alte tipuri, motiv pentru care oricine isi permite sa isi innoiasca dormitorul cu produse de calitate. Din colectia de lux, Hobby, Cocolino, pufoase, din bumbac satinat si nu numai, fiecare dintre acestea se afla la doar cateva click-uri distanta.

Dimensiuni si diversitate

In plus, sunt disponibile si toate dimensiunile necesare, de la cele destinate paturilor de o persoana, medii sau duble, iar pentru fiecare dintre acestea sunt disponibile nenumarate modele, care sa indeplineasca preferintele tuturor persoanelor, fie ca este vorba despre copii, adolescenti sau adulti.

Usor de intretinut


Pentru ca sunt de calitate, aceste lenjerii de pat de la CasaNewConcept sunt foarte usor de intretinut, iar toate regulile sunt specificate direct pe ambalaj pentru a fi mai simplu. Asadar, se recomanda evitarea substantelor de innalbire, precum si setarea unei temperaturi mai mari de 40 de grade la masina de spalat, iar pe aceasta cale se protejeaza flexibilitatea fibrelor, iar lenjeriile rezista mai mult timp.

Preturi bune

Preturile sunt prietenoase cu toate buzunarele, insa nu trebuie omise nici promotiile precum cea de tipul 1+1 gratis, care presupune ca se achita o singura lenjerie, insa se primesc doua. Mai mult, se asigura si transport gratuit prin curier la fiecare comanda in valoare de minim 399 de lei.

No comments:

Post a Comment