Thursday, December 19, 2019

Nu e scump sa modifici un proiect de gaze


Indiferent ce modificari doriti sa faceti asupra instalatiei de gaze, chiar daca este vorba despre o simpla mutare a aragazului in alt loc din bucatarie este nevoie de reproiectarea instalatiei de gaze. Pentru ca acest demers sa fie posibil va fie nevoie de realizarea noului proiect al instalatiei de gaze de catre o firma care este autorizata ISCIR si ANRE.

In acest sens, va poate ajuta ProConstructo, care are o echipa formata doar din profesionisti specializati in domeniu, si cu a caror experienta veti putea pune in practica dorintele dumneavoastra. Este cu atat mai benefic sa apelati la echipa de la ProConstructo, deoarece respecta cele mai inalte standarde de calitate si de mediu.

ProConstructo ofera tot suportul necesar pentru reproiectarea instalatiei de gaze si punerea in functiune a acesteia datorita faptului ca sunt agreati DISTRIGAZ SUD RETELE. Serviciile oferite de proiectare si executia a instalatiilor pentru utilizarea gazelor naturale se adreseaza tuturor clientilor, indiferent de tipul locuintei, fie apartament, casa sau institutii. Altfel spus, serviciile oferite se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice.

Proiectul de modificare al instalatiei de gaze naturale se face doar de catre o firma care este autorizata ANRE, iar ProConstructo va poate ajuta cu realizarea acestui proiect fara nici un impediment. Dupa executarea instalatiei, compania ProConstructo va face toate probele de verificare pentru a se asigura ca instalatia este etansa, si, in urma acestor verificari se va face receptia instalatiei de gaze.

Atuurile care ii recomanda in activitatea pe care o desfasoara sunt serviciile de calitate, promptitudinea angajatilor, profesionalismul acestora, echiparea cu scule si unelte performante, fara de care, o activitate de calitate nu poate avea loc, cat si cele mai bune preturi practicate in domeniu.

Astfel, daca doriti sa stiti cat costa modificarea proiectului de gaze, va rugam fie sa accesati site-ul proconstructo.ro, fie sa luati legatura cu unul dintre inginerii companiei care va va furniza toate informatiile si datele de care veti avea nevoie pentru a putea astfel sa luati cea mai buna decizie pentru confortul casei dumneavoastra. Preturile practicate de ProConstructo sunt in functie de cat de complexa este lucrarea si in functie de preturile de pe piata actuala.

Pentru ca intotdeauna s-a mizat pe calitate si diversitate, ProConstructo insista pe imbunatatirea continua a serviciilor.

Pe langa serviciul de reproiectare a instalatiei de gaze, ProConstructo ofera si alte servicii, cum ar fi, consiliere in alegerea solutiei tehnice optime, verificari tehnice periodice, revizii tehnice periodice, suport in obtinerea avizelor si aprobarilor necesare pentru executie, modificare sau punere in functiune a instalatiilor si bransamentelor de gaze naturale, cat si interventii rapide pentru defectiuni spontane sau accidente si intretinere si mentenanta permanenta.

Asadar, la ProConstructo veti gasi un pachet de servicii menit sa va ajute sa aveti o viata mai usoara, fara prea multe griji si batai de cap.

No comments:

Post a Comment