Friday, February 28, 2020

Poti cumpara de aici tenisi de calitate


Cred ca fiecare femeie are in garderoba o pereche de tenisi pe care a achizitionat-o la un moment dat chiar daca nu se regaseste neaparat in stilul acesteia. Tenisii sunt lejeri si ne pot ajuta sa ne miscam mai bine, dar si sa simtim ca suntem cu picioarele pe pamant. O intrebare posibil pe care ti-ai pus-o este daca asortezi sau integrezi corect tenisii intr-o tinuta.

In acest articol si impreuna cu modelele de tenisi de dama de la Kompass vom vedea cum putem asorta cel mai bine o pereche de tenisi.

Modul in care ne asortam piesele vestimentare cu cele de incaltaminte ne defineste stilul, asadar in continuare vom prezenta cateva trucuri in ceea ce priveste acest tip de incaltaminte:
·       tenisii sunt combinatia perfecta cu denim
Aceasta este combinatia cel mai des intalnita si cea mai potrivita pentru acest tip de incaltaminte deoarece ambele sunt piese vestimentare in stilul sport. O pereche de jeansi atat scurti, cat si drepti, skinny, rupti, cu accesorii, fara accesorii, vintage sau stil boyfriend se vor asorta perfect cu o pereche de tenisi pe care o alegi in functie de restul hainelor si in functie de culorile lor.
·       tenisi si pantaloni din piele ecologica

Este un alt tip de tinuta intalnita frecvent pe strada pentru ca este lejera si totodata reprezinta un stil mai sobru, mai rock si este mai usor de alcatuit. Este o tinuta perfecta pentru momentele in care suntem in pana de idei atunci cand ne dorim sa iesim in oras dar nu prea avem chef sa stam sa ne alegem tinutele.
·       casual chic cu pantaloni de costum creion
Chiar daca pare o tinuta neobisnuita este destul de abordata in ultima perioada. Acest lucru se datoreaza lejeritatii pe care o asigura, ca ne simtim confortabil si cool in acelasi timp datorita formei pantalonilor fiind un look casual perfect.
·       fusta scurta cu tenisi
Reprezinta echilibrul perfect intre feminitate si stilul sport.Totodata, vei da aspectului tau un ton mai tineresc si mai provocator. Este o tinuta lejera, de zi care ne permite sa ne jucam cu culorile.
·       tenisi cu pantaloni scurti
La fel de bine cum arata copiii care poarta pantaloni scurti cu incaltaminte sport poti arata si tu.
·       tinute sport
Tenisii pot fi inclusi in tinute sport, adica un tricou, un hanorac si o pereche de pantaloni de trening. Putem merge lejer la cumparaturi, la sala de sport sau in parc la alergat.

Cu ajutorul tenisilor pot fi alcatuite o multime de tinute si de stiluri, totul tine doar de cat de departe merge imaginatia ta.

Acceseaza incaltaminte-kompass.ro si vei gasi multe variante de tenisi dama la cele mai accesibile preturi de pe piata!


No comments:

Post a Comment