Sunday, August 7, 2016

Pe Imperator gasim anunturi cu biciclete

In ziua de azi toata lumea este preocupata de protejarea mediului inconjurator, dar si de faptul ca pretul carburantilor se afla intr-o continua crestere, motiv pentru care ne orientam catre diferite mijloace de transport care nu sunt daunatoare. Astfel, vanzarile de biciclete au crescut simtitor in ultimii ani si nu este de mirare de ce, insa si preturile au devenit mai ridicate de la un an la altul. Pe langa protejarea mediului si costurile 0 de transport, o plimbare cu bicicleta este si sanatoasa deoarece pune in miscare cativa muschi din corp.

Oferte bune

Magazinele de specialitate pregatesc tot felul de oferte atragatoare, insa preturile mari ii tin la distanta pe multi dintre cumparatori, motiv pentru care acestia se orienteaza mai mult catre biciclete second hand. Un loc grozav de unde pot fi achizitionate acestea sunt anunturile de pe Imperator.ro, unde utilizatorii au la dispozitie numeroase oferte, iar preturile sunt mult mai mici decat in magazine.

Usor de utilizat

Marele avantaj adus de Imperator.ro este ca site-ul e foarte usor de utilizat, chiar si de catre cei care nu au experienta in acest domeniu, iar totul se datoreaza unei interfete intuitive, bine gandite, cu ajutorul careia utilizatorii se afla la doar cateva clickuri distanta de produsele cautate. Sa iti faci cont pe site dureaza cel mult 2 minute, fiind nevoie de validarea unei adrese de email, dupa care ai unda verde si poti sa vinzi orice, chiar si biciclete second hand.

Totul este gratuit


Tinand cont ca totul este gratuit, nu pierzi nimic daca postezi unul sau mai multe anunturi, ci iti cresti sansele de vanzare. Mai mult decat atat, daca dupa 90 de zile, produsul tau nu s-a vandut, anuntul se reinnoieste gratuit dupa aceasta perioada, iar pentru a-ti creste sansele poti sa apelezi la sectiunea de promovare a anuturilor.

No comments:

Post a Comment