Monday, August 15, 2016

Cat ne costa cazarea in Brasov?

Fiind unul dintre cele mai vizitate orase ale tarii, Brasovul este plin de curiosi pe toata durata anului si nu este de mirare de ce. Iarna oricine isi doreste sa se bucure de peisaje de vis, in timp ce temperaturile ridicate din timpul verii ii alunga pe oraseni catre zonele montane sau pe litoral. Datorita faptului ca este atat de vizitat, orasul promite numeroase locuri de cazare, insa acestea se ocupa in cel mai scurt timp de catre cei care rezerva din timp.

Regimul hotelier

In schimb, daca cauti cazare ieftina in Brasov in plin sezon, te poti orienta catre regimul hotelier. Acesta este foarte popular deoarece promite confortul de acasa la mare distanta de casa, iar turistii se bucura de o vacanta de neuitat. Chiar daca se poate constata lipsa unor servicii specifice hotelurilor, precum receptia, room service sau curatatoria, de multe ori acestea sunt nefolositoare, insa folosirea lor este inclusa in pretul camerelor.

Cu siguranta ca multi turisti ar dori sa le omita daca s-ar putea, iar pretul sa devina mai mic. Insa acesta este un mare avantaj al regimului hotelier, faptul ca preturile sunt mult mai mici. In plus, suprafata de care dispun apartamentele variaza in functie de numarul de camere, iar cel mai mic spatiu este de circa 30 de metri patrati, pe cand camerele spatioase ale hotelurilor dispun de cel mult 10 metri patrati.


Cu alte cuvinte, cei care cauta cazare ieftina in Brasov se pot bucura de mai mult confort, de conditii bune, pentru toate gusturile si buzunarele, dar si de relaxare. In plus, se gaseste cazare in toate zonele din oras, iar cine isi doreste sa fie la doar doi pasi de Biserica Neagra, se poate orienta catre un apartament situat in aceasta zona, stiind ca preturile sunt mult mai mici ca la hotel.

No comments:

Post a Comment