Monday, September 12, 2016

Detectorul de Gaze ne poate salva viata

Numeroase persoane se bucura in ziua de azi de confortul adus de centralele termice, in special datorita faptului ca acestea aduc si economii semnificative in fiecare an. In ciuda faptului ca instalarea unei centrale termice reprezinta o investitie semnificativa pentru multi, suma se amortizeaza treptat, iar beneficiarii nu mai sunt nevoiti sa se lase la mana autoritatilor pentru caldura. In schimb, detinerea unei centrale implica si un grad ridicat de responsabilitate, iar pe langa faptul ca aceste dispozitive trebuie verificate, conform legii, la fiecare doi ani, acestea trebuie sa includa si un kit detector gaze care este instalat de catre specialisti.

Profesionalism 

Pro Constructo este una dintre cele mai profesioniste firme din Bucuresti care asigura acest serviciu,
iar avantajul achizitionarii unui kit, este faptul ca acesta presupune un pachet complet, adica include si senzorul care detecteaza gazul, electrovalva cu ajutorul careia se opreste automat furnizarea cu gaz in caz de pericol, dar si cablurile aferente. Cu ajutorul unui astfel de dispozitiv se evita numeroase pericole si riscuri, iar proprietarii se bucura de mai mult confort, dar si de un grad sporit de siguranta.

Preturi accesibile

Preturile pentru acest serviciu sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar clientii au posibilitatea fie de a-si achizitona propriul dispozitiv, dupa care sa mai achite doar 140 de lei pentru instalare, fie direct 340 de lei pentru un pachet complet, cu tot cu detector si instalare, iar astfel au parte de mai putine batai de cap.

Usor de folosit

Un kit detector gaze nu este dificil de folosit, intrucat odata instalate functioneaza singure. In caz de pericol, dispozitivul emite un semnal sonor continuu si se aprinde un bec de avertizare, iar furnizarea gazului este stopata automat. In plus, datorita designului sau modern, acesta poate fi instalat cu usurinta in orice bucatarie, fara a altera deloc aspectul incaperii.

No comments:

Post a Comment